نشرات زنده
فارسی English عربي

ایرانگردی

با مهم ترین فیلم های چهلمین جشنواره فیلم فجر بیشتر آشنا شوید؛ «موقیعیت مهدی»

به گزارش آی فیلم 2، چهلمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر، مهمترین جشنواره سینمایی ایران و منطقه، طبق رویه همه ساله از 12 تا 22 دلو (بهمن) سال روان در تهران برگزار خواهد شد.

۲۲ فلم بلند سینمایی در بخش سودای سیمرغ و دیگر آثار در دو بخش فرهنگی و رقابتی جشنواره به نمایش گذاشته می شود.

براین اساس، قصد داریم در سلسله گزارش هایی به معرفی آثار سینمایی راه یافته به بخش سیمرغ چهلمین دور برگزاری این جشنواره معتبر سینمایی پرداخته و شما را با فلم «موقعیت مهدی(باکری)» آشنا کنیم.

موقعیت مهدی

فلم سینمایی «موقعیت مهدی» به کارگردانی «هادی حجازی‌فر» و تهیه‌کنندگی«حبیب والی‌نژاد» محصول سال 1400 خورشیدی است.

گفتنی است فلم «موقعیت مهدی» نسخه سینمایی مینی سریال «عاشورا» است که سال گذشته به تهیه‌کنندگی «ابوالفضل صفری» مقابل کمره رفت.

داستان: فلم در مورد شهید «مهدی باکری»، فرمانده لشگر ۳۱ عاشورا است که  از برادر کوچک‌ترش حمید می‌خواهد علی‌رغم مشکلاتی که برایش پیش آمده به منطقه برگردد و در کنار او باشد. حمید می‌پذیرد و همراه می‌شود. حالا بعد از عملیات خیبر، مهدی باید تنها به خانه برگردد…

موقعیت مهدی

بازیگران: «هادی حجازی‌فر»، «ژیلا شاهی»، «وحید حجازی‌فر»، «معصومه ربانی‌نیا»، «وحید آقاپور» و «روح‌الله زمانی» بازیگران این فلم سینمایی‌اند.

«هادی حجازی فر»،متولد ۱۷ جوزا (خرداد) سال  ۱۳۵۵ خورشیدی بازیگر سینما و تلویزیون و فلنامه نویس، کارگردان تیاتر اهل ایران است.

موقعیت مهدی

وی فارغ التحصیل کارشناسی نمایش عروسکی از دانشکده‌ هنرهای زیبا دانشگاه تهران است و  بازیگری را در فلم «مزرعه پدری» ساخته «رسول ملاقلی‌پور» در سال ۱۳۸۲ آغاز کرده است.

این هنرمند تا به حال در فلم‌های سینمایی «بی‌همه چیز» (1399)، «آتابای» (1399)، «منطقه پرواز ممنوع» (1398)، «ماجرای نیمروز: ردخون» (1397)، «ژن خوک» (1397)، «لاتاری» (1397)، «دارکوب» (۱۳۹۶)، «استیگمات» (۱۳۹۶)، «به وقت شام» (۱۳۹۶)، «ماجرای نیمروز» (۱۳۹۵)، «گیلدا» (۱۳۹۵)، «ایستاده در غبار» (۱۳۹۴) و سریال های «نفس» (۱۳۹۶)، «دوپینگ» (1399) و «زیر خاکی» (1399) به ایفای نقش پرداخته است.

«ژیلا شاهی» زاده ۱۳۶۴) بازیگر ایرانی است که از سال ۱۳۸۰، بازیگری را از «کانون پرورش فکری کودک و نوجوان» در اردبیل آغاز کرد.

او همچنین در سال ۱۳۸۸، دوره کلاس‌های آموزشی استاد «سمندریان» را گذراند و برای اشتراک در کلاس‌های سمندریان، از اردبیل به تهران آمد. در سال ۱۳۹۰، اولین فلم سینمایی خود را به نام «روییدن در باد» به کارگردانی و نویسندگی «رهبر قنبری» بازی کرد.

بانو شاهی در سال ۱۳۹۷ در فلم‌های مطرحی مانند «روزهای نارنجی» و «قصر شیرین»ایفای نقش کرد و در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر ایران حضور داشت.

این هنرمند ایرانی در فلم های «شیطان وجود ندارد»، «زغال»، «پرسه در حوالی من»، «فصل فراموشی فریبا»، «خاکستر و برف»، «دلتنگی‌های عاشقانه» و سریال «همه‌چیز آنجاست» بازی کرده است.

در پیوند با این خبر بخوانید:

«ملاقات خصوصی»؛ روایت عاشقانه از محله های فرو دست شهر

کشف اسرار دوسیه ای رازآلود در فلم «مرد بازنده»

«ماهان»؛ روایت زندگی یک بازیگر تیاتر

«لایه های دروغ» فلمی متفاوت در جشنواره فجر ایران+تصاویر

«علف زار»؛ داستانی واقعی درباره رازهای یک دوسیه جنایی

فلم «ضد»؛ روایت یک عشق در دل حوادث سیاسی

«صورت فلکی»؛ روایتگر تشویش‌های یک زن

فلم سینمایی «شهرک» اثری خانوادگی با رویکردهای اجتماعی

«دسته دختران»؛ راوی مقاومت و ایثار زنان در روزهای پرتلاطم جنگ

«شادروان» روایت قصه‌ای اجتماعی و دغدغه‌مند

شب طلایی؛ بحران یک خانواده در دوران کرونا

فلم سینمایی «خائن کشی»؛ داستان رفاقت و مردمداری

«هادی محقق» با فلم «دِرب» راهی جشنواره فجر ایران شد

ساخت «سرزمين آبي» محصول مشترک سينماي ايران و اروپا

«بی مادر»؛ روایت‌گر داستان متفاوتی در ژانر اجتماعی‌

«هومن سیدی» با فلم «بی رویا» به جشنواره فیلم فجر می رود

روزمرگی های یک دامپزشک در «برف آخر»

اسامی 22 فلم راه یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر ایران

روایتی متفاوت از جنگ در «2888»

روایت غربت هنرمندان در فلم «بدون قرار قبلی»

این مطلب را به اشتراک بگذارید